Gå till innehåll

Snart kommer en ny uppdaterad webbplats

Vi gör vår webb enklare att använda oavsett om du besöker oss från din dator, mobil eller surfplatta. Självklart är vår nya webb lika säker som innan.

Nytt utseende – enklare att använda

Snart lanserar vi äntligen en uppdaterad webbplats. Sajten utanför inloggning blir anpassad till olika skärmstorlekar och vi förbättrar dessutom såväl innehåll, som navigering och funktioner. Med den nya webbplatsen vill vi göra det lättare för dig som kund – oavsett om du vill spara till pensionen, trygga familjen med en försäkring eller få bättre koll på vardagsekonomin.

Förändringar
 • utseendet förändras
 • menyn blir lättare att hitta i
 • du får en liknande upplevelse av sajten oavsett om du besöker oss från mobilen, surfplattan eller datorn

Nytt utseende – enklare att använda

Nu lanserar vi äntligen en uppdaterad webbplats. Sajten utanför inloggning är även anpassad till olika skärmstorlekar och vi har dessutom förbättrat såväl innehåll, som navigering och funktioner. Med den nya webbplatsen vill vi göra det lättare för dig som kund – oavsett om du vill spara till pensionen, trygga familjen med en försäkring eller få bättre koll på vardagsekonomin.

Förändringar
 • utseendet förändras
 • menyn blir lättare att hitta i
 • du får en liknande upplevelse av sajten oavsett om du besöker oss från mobilen, surfplattan eller datorn

Förändringar av bokmärken till sajten

Om du skrev in ditt bokmärke kanske du lade märke till att adressen ändrades. Du kan behöva uppdatera bokmärken eller favoriter om du har sparat länkar till olika delar på vår webbplats.

Vanliga frågor & svar

 • Vi har fått ett nytt utseende, en ny meny som alltid är lätt att nå och våra webbsidor har blivit enklare att använda oavsett om du besöker oss från din dator, mobil eller surfplatta.

 • Det mesta av all information och funktioner finns kvar på de nya sidorna, men vi har stuvat om en del. Prova att leta i menyn efter det du saknar.

  Du kan också pröva vår sökfunktion som finns längst upp till höger.

 • Hjälp och kontakt hittar du alltid längst ned på alla sidor.

Ny webbplats

Nu lanserar vi äntligen en uppdaterad webbplats. Den nya webben blir enklare att använda oavsett om du besöker oss från din dator, mobil eller surfplatta. Självklart är vår nya webb lika säker som innan.