Gå till innehåll

Nu är du utloggad

Tack för att du väljer Skandia – sparbolaget som tänker längre. Hoppas vi ses snart igen!

Vi förbättrar för dig

Just nu håller vi på att förändra innanför inloggningen för att du som kund ska få en bättre upplevelse. Det innebär att vi framöver kommer kunna förbättra sidor och funktioner, t.ex. översikten som du möter när du loggar in.

Om du har sparat favoritlänkar till sidor innanför inloggningen kommer de inte fungera längre utan du behöver spara sidorna på nytt. Vi hoppas att du har överseende med det, självklart är det lika säkert som tidigare att logga in.

Banken i mobilen

Ladda ner appen istället!

Du vet väl att du kan göra dina bankärenden i mobilen? Ladda ner vår app så kan du betala räkningar, göra överföringar, byta fonder och kolla saldot på lönekontot. Var som helst och när som helst. 

Så här laddar du ner appen i mobilen
Beige soffa och fåtölj, borde med rosa pion

Visning i helgen?

Nu är det full fart på bomarknaden igen. Om du planerar att gå på visning, glöm inte att kolla vilken ränta du kan få hos oss och vad din månadskostnad blir. 

Se din ränta direkt

Kan vi nå dig med viktig information?

För att kunna ge dig bättre digital service behöver vi ha rätt kontaktuppgifter till dig. Då slipper du många pappersutskick och bidrar till en bättre miljö. Lämna dina kontaktuppgifter

Du har väl inte glömt att öppna en ISK? Det kostar inget

Om du inte redan har ett Investeringssparkonto (ISK) så kan det vara bra för dig att veta vad det innebär. ISK är ett smidigt konto för både kort och långsiktigt sparande i fonder, aktier och andra värdepapper. Varför öppna en ISK?

  • Det kostar ingenting att öppna
  • Du låser inte in dina pengar
  • Du slipper dessutom deklarera varje vinst
Läs mer om Investeringssparkonto

utloggad